20/02/16: Μνημόσυνο – Εορτή Αν. Παλλατίδη

sfragida mel

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 10 π.μ. ο Σύνδεσμος Ευελπίδων Μελενίκου και Αδελφότητα Γυναικών η Αρμονία τελεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου το 168ο Μέγα Αρχιερατικό Μνημόσυνο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ.κ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ, εις μνήμην του εκ Μελενίκου Μεγάλου Ευεργέτη των Ελληνικών Σχολείων Μελενίκου και σήμερα του Παλλατιδείου Γυμνασίου και Λυκείου Σιδηροκάστρου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΑΤΙΔΗ, καθώς και των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Πεσόντων και αδίκως θανατωθέντων μελών μας.

Μετά το Αρχιερατικό Μνημόσυνο και περί ώρα 11ην π.μ. θα πραγματοποιηθεί εορτή, στην αίθουσα του καφενείου “Ομόνεια”, στην Πλατεία Σιδηροκάστρου.

Κατά τη διάρκεια της εορτής θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου “ΜΕΛΕΝΙΚΟΝ… ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ” της Αικατερίνης Θ. Κουμλίδου από τον τακτικό καθηγητή του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνο Νιχωρίτη.

Το βιβλίο που θα παρουσιαστεί θα διατίθεται προς αγορά στο τέλος της εκδήλωσης. Τα έσοδα των πωλήσεων θα παραχωρηθούν εξ ολοκλήρου στον Σύνδεσμο.

Αφίσα_ΣΕΜ_2016_small πρόσκληση πρόγραμμα