16/02/14: Ανακοίνωση για την αναστολή της γιορτής του Αν. Παλλατίδη

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου κατόπιν συνεδριάσεως της 27ης Δεκεμβρίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του 166ου μνημόσυνου του Αναστασίου Παλλατίδη για τους παρακάτω λόγους:

  1. Η συγχώνευση των δύο συλλόγων Σύνδεσμος Ευελπίδων Μελενίκου και Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Μελενίκου «Η Αρμονία», ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και ακόμη δεν ολοκληρώθηκε. Το πλέον σημαντικό, την παρούσα στιγμή είναι να διασφαλίσουμε τη συνέχιση ύπαρξης των δύο ιστορικών σωματείων μέσα από ένα ενιαίο φορέα με όνομα «Σύνδεσμος Ευελπίδων Μελενίκου και Αδελφότητα Γυναικών Η Αρμονία». Ευελπιστούμε ότι μέσα στην άνοιξη θα ολοκληρωθεί η φάση της συγχώνευσης, όπως μας ενημερώνει ο μελενίκιος Δικηγόρος κ. Κουροπαλάτης Θεόδωρος, έτσι ώστε αμέσως μετά να συγκαλέσουμε Μικτή Γενική Συνέλευση για να πάρουμε αποφάσεις για τυχόν αλλαγές σε άρθρα του νέου καταστατικού, αλλά και τη μικτή εκπροσώπηση στο νέο Δ/κό που θα προκύψει.
  2. Η διοργάνωση της γιορτής Αναστασίου Παλλατίδη τη 12η Φεβρουαρίου 2012, έγινε στην χριστιανική εστία με δύσκολες συνθήκες μιας και είχε χιονίσει και ήταν δύσκολο για πολλούς να ανέβουν τις σκάλες. Οπότε υπάρχει η πρόταση, η γιορτή να γίνεται την άνοιξη, κάτι που θα διευκόλυνε τόσο την οργάνωση της, όσο και την προσέλευση του κόσμου.
  3. Υπάρχει η πρόταση πολλών μελών να τιμούμε και άλλους Μελενίκιους και όχι μόνο τον Αναστάσιο Παλλατίδη. Όπως για παράδειγμα τον Αναστάσιο Πολυζωίδη τον οποίο έχουμε να τιμήσουμε από τα αποκαλυπτήρια της προτομής του τον Νοέμβριο του 1980 στην ομώνυμη πλατεία του Σιδηροκάστρου.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Ραδόβαλης Ηλίας

Ο Γενικός Γραμματέας
Σιώης Γιώργος