Πληροφορίες

Ο ιστοχώρος αυτός είναι είναι ένας φόρος τιμής στο Μελένικο, μια πόλη με τόσο μεγάλη, αλλά δυστυχώς όχι τόσο ευρέως γνωστή ιστορία.

Αν θέλετε να προσφέρετε υλικό σχετικό με το Μελένικο (φωτογραφίες, κείμενο, κτλ)…

Αν έχετε προτάσεις σχετικές με τον ιστοχώρο…

Αν θέλετε να διορθώσετε ή να προσθέσετε κάτι στις σελίδες μας…

Αν θέλετε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας…

…στείλτε μας τα μηνύματά σας στις διευθύνσεις:

Διαχειριστής ιστοσελίδας Meleniko.gr: [email protected]

Σύνδεσμος Ευελπίδων Μελενίκου Σιδηροκάστρου: [email protected]

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την φόρμα επικοινωνίας πατώντας το κουμπί “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” στα δεξιά σας.

Αν θέλετε να στηρίξετε οικονομικά την ιστοσελίδα ή/και τον Σύνδεσμο Ευελπίδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί της Δωρεάς (Donate) στο δεξί μέρος της σελίδας.

 


 

Στον ιστοχώρο περιέχεται υλικό με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα. Η πηγή κάθε πληροφορίας αναγράφεται στο κάτω-δεξί μέρος της κάθε ιστοσελίδας. Η χρήση αυτού του υλικού γίνεται με πλήρη σεβασμό προς στο έργο και το πρόσωπο του συγγραφέα. Ο υποφαινόμενος παροτρίνει τους επισκέπτες να προμηθευτούν τα έργα που αναφέρονται στην βιβλιογραφία, ώστε να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορική αυτή πόλη.

 


Το Meleniko.gr είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παππού μου Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη (Μελένικο 1913 – Σιδηρόκαστρο 2007), που γεννήθηκε στο Μελένικο μερικές βδομάδες πριν παραχωρηθεί αυτό στους Βούλγαρους. Ήταν από τους τελευταίος της γενιάς των Μελενικίων που γεννήθηκαν στην πατρίδα τους!

 

Παρίσης Νικόλαος
Δημιουργός/διαχειριστής Ιστοσελίδας